Produk

View as  
 
  • Mesin las laser serat genggem sacara propésional dianggo pikeun ngelas produk logam. Utamana ku kauntungan ageung tina bigproduk las, produk tetep, atanapi produk henteu teratur. Kusabab desain bergerak anu gampang sareng gampang, transfer kawat panjang, sareng kecepatan las gancang.

  • Dibandingkeun sareng cai sareng listrik anu dipisahkeun mesin las laser, las laser terpadu ngagaduhan pangaruh las anu sami. Nanging, mesin las terpadu ngagaduhan tapak suku alit sareng langkung fleksibel dina gerak. Éta cocog pikeun jasa las luar mobil.

  • Mesin las laser serat otomatis biasana dianggo pikeun produk anu langkung alit, batré, suku cadang mobil, papan LED sareng sajabina. Gaduh kagancangan langkung gancang, permukaan las lemes, akurasi langkung luhur. Gampang dijaga, dioperasikeun, langkung merenah sareng langkung dipercaya. Daérah damel tiasa didamel 200 * 200mm, 300 * 300mm, 500 * 300mm.

  • Mesin Las Laser otomatis anu dicekel ku tangan nyaéta kombinasi mesin las Tangan sareng mesin las otomatis, anjeun tiasa milih metode las anu dicekel ku tangan nalika ngelas sababaraha objék ageung, atanapi milih metode las otomatis (desktop) anu langkung éfisién nalika ngelas seueur objék alit anu diulang, sareng nganggo program komputer pikeun ngelas.

  • Mesin motong laser pelat presisi tinggi mangrupikeun jalan kaluar anu cocog pikeun pembuatan logam pelat sedeng dina industri lambar logam. MORN nyayogikeun sistem serat laser propésional kalayan jaminan 3 taun sareng layanan aftersales salami umur.

  • Ekonomis logam piring jeung pipa laser mokang mesin nawaran dua logam ngolah pilihan: sepré mokang jeung pipah mokang. Hiji mesin, dua kali nganggo, ngahémat hargana ngahémat rohangan. Kami nyaéta a pabrik jeung bakti sorangan ka laser industri pikeun 18+ taun jeung ditujukeun ka nyayogikeun ongkos-éféktif produk pikeun global cuskamers. Pertanyaan ka kéngingkeun a diskon

86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com