Industri wartos

Pancegahan sareng ngungkulan masalah pikeun sirah las wobble dobel Qilin

2020-10-22

Tindakan pancegahanand troubleshooting for Qilin goblog dobelhuluna las

Tindakan pancegahan

1. Teu aya bagian bawaan anu sayogi pikeun dianggo. Sadaya perbaikan kedah dilakukeun ku para ahli ti panyadia. Punten entong ngarusak labél sareng nyabut tutup sirah gun las, upami teu aya karusakan dina produk moal dijamin!

2. Punten tong ningali langsung dina stop kontak lampu tina sirah las, anjeun kedah nganggo kacamata laser profesional nalika dioperasikeun!

3. gangguan kakuatan kontinyu bakal ngaruksak sistem kontrol las. Punten nyayogikeun kakuatan anu tetep sareng stabil! 4. konci kaamanan éksternal dina tingkat luhur 24V. Punten henteu pondok-sirkuit sareng cangkang GND tina colokan penerbangan kabel sistem, atanapi teu kahaja silih tabrakan nalika dipasang, upami éta sirkuit pondok tiasa ngaduruk catu daya atanapi papan kontrol utama. Saatos colokan penerbangan tina sirah bedil disambungkeun Paké pita insulasi kanggo bungkus insulasi!

5. Nengetan sirkuit kontrol yén input 24V sareng input 15V kedah nyayogikeun kakuatan ka sistem las dina waktos anu sami, upami éta tiasa nyababkeun kasalahan transmisi sinyal.

6. Nalika masang QBH, perhatoskeun kabersihan lingkungan sekitarna. Kipas angin kedah dipareuman pikeun nyegah lebu ngapung. QBH kedah diusap bersih sateuacan ngalebetkeun awak gun, upami henteu lensa collimating bakal diduruk!

7. Lensa optik dina sirah las pendulo dobel sadayana nganggo bahan bakar (kolimasi, fokus, sareng lénsa perlindungan). Karuksakan naon waé moal dijamin.

Masalah sareng pemecahan masalah

1. Status sirah laser henteu ditampilkeun: kabel motor X.Y tiasa leupas, atanapi input kakuatan 15V tiasa kaganggu, atanapi motorna tiasa rusak

2. Teu aya tampilan status kontinuitas atanapi émisi lampu intermitén salami las: Éta panginten sinyal kontinuitas henteu nyambung atanapi kawatna leupas sareng henteu dilebetkeun sacara pageuh, sareng clamp kawat taneuh henteu ngawangun loop kalayan sinyal DT1. Lampu saliwat tiasa disababkeun ku leupas tina nozzle tambaga atanapi karat tina piring nalika prosés las. 3. Status obor las henteu ditampilkeun: tombol saklar sirah obor las tiasa leupas. Palabuhan terminal pareum

4. Gas henteu tiasa dikontrol; tombol gas dina layar sentuh henteu dipareuman atanapi setélan tunda gas teuing tinggi, atanapi éléktroda positip sareng négatip tina klep gas dibalikkeun

5. Parameter layar LCD sirah genggam henteu disingkronkeun sareng parameter setting layar sentuh: sistem 24V input catu daya sareng input catu daya galvanometer 15V henteu tiasa dijalankeun dina waktos anu sami, hasilna béda parameter sareng data moal tiasa diénggalan

6. Gampang ngaduruk lénsa pelindung: gas impure atanapi henteu aya tekanan hawa, ring segel rusak, simpangan posisi fokus, karusakan saluran cai sareng faktor sanés. Nalika las, ngamimitian gas sareng tunda tungtung disetél sakitar 150ms

7. Sirah obor las teuing panas: lensa panyalindungan diduruk atanapi jalur cai anu beredar tina chiller henteu nyambung atanapi diaméter serat laser ageung teuing.


Upami anjeun nuturkeun aturan ieu, maka anjeun bakal langkung sadar kana masalah jaminan. Nalika aya masalah sareng sirah laser, masalahna tiasa direngsekeun langkung gancang ku cara menilai diri.

86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com