Industri wartos

Aplikasi mesin las laser MORN dina pipa sareng profil

2020-10-21

Henteu janten masalah sapertos naon waé anu anjeun badé réngsékeun, solusi anu disayogikeun ku MORN Group pikeun tabung sareng profil las laser tiasa muka cara-cara anyar pikeun ngirangan beurat, ningkatkeun stabilitas sareng ngahémat biaya.

 

1. pipa dilas terus

 

Mesin las MORN sareng ngolah sistem panduan lampu tiasa gampil dilebetkeun kana alat las kontinyu anjeun. Pipa anu dilas ku cara ieu seueur dianggo di sababaraha industri: ti pabrik mobil dugi ka hydroforming, tina serat optik dina industri téknologi inpormasi dugi ka alat-alat médis.

 

2. profil dilas terus

 

Kusabab kalenturan sareng produktivitasna anu luhur, las laser ayeuna parantos janten téknologi pamrosésan anu idéal pikeun las profil anu teras-terasan, anu seueur dianggo dina produk dina jati, switchgear, mobil sareng industri sanés. Salaku tambahan kaunggulan ékonomi na (contona, ngahémat bahan nalika ngabentuk), prosés ieu ogé ngagaduhan ciri kualitas las anu hadé bahkan dina bahan palapis.

 

3. Produksi sapotong tunggal tabung pondok

 

Dina produksi tabung pondok, laser utamina dianggo pikeun ngolah sapotong tunggal sareng angkatan alit. Tiasa ngahasilkeun pipa diaméter anu béda, bahan sareng kandelna. Daérah aplikasi na kalebet AC, alat-alat ventilasi, konverter katalitik gas buang sareng alat-alat rumah tangga.

 

4. Produksi sapotong propil pondok

 

Kusabab fleksibel tiasa ngolah bahan anu béda kalayan kandel sareng bentuk anu béda, laser mangrupikeun prosés gabung anu idéal pikeun ngahasilkeun sababaraha propil. Kalenturan prosés produksi nyayogikeun seueur kaunggulan, sapertos pangwangunan gedong luhur atanapi struktur baja.

86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com