Industri wartos

Opat industri aplikasi mesin las laser

2020-09-30

Mesin las lasernyaéta mesin anu dianggo dina lapangan las, sareng éta mangrupikeun salah sahiji aspék penting tina aplikasi téknologi ngolah bahan logam. Janten industri mana anu tiasa dianggo mesin las laser? Ieu mangrupikeun opat industri aplikasi utama mesin las laser.

 

Aplikasi pabrikan

Mesin las laser seueur dianggo dina pembuatan mobil di bumi sareng luar negeri. Di Jepang, mesin las laser CO2 digunakeun pikeun ngagentos las punggung kilat pikeun sambungan gulungan waja anu digulung dina industri baja. Dina pangajaran las piring ultra-ipis, sapertos foil kalayan kandelna kirang ti 100 mikron, teu aya jalan pikeun ngelas éta, tapi ngalangkungan las laser YAG kalayan bentuk gelombang kakuatan kaluaran khusus hasil, nunjukkeun prospek laser anu lega las.


Médan bubuk metalurgi

Pamekaran sains sareng téknologi anu teras-terasan, seueur téknologi industri gaduh syarat khusus pikeun bahan, sareng bahan-bahan anu didamel ku téknologi tradisional moal tiasa deui nyumponan sarat. Mesin las laser asup kana bidang pengolahan bahan metalurgi bubuk, nyandak prospek pangwangunan énggal pikeun panerapan bahan metalurgi bubuk. Salaku conto, metode brazing anu biasa dianggo dina konéksi bahan metalurgi bubuk dianggo pikeun ngelas intan, kusabab kakuatan beungkeutanna handap sareng zona anu dipangaruhan panas lega. Teu tiasa adaptasi sareng suhu luhur sareng sarat kakuatan anu tinggi, nyababkeun solder lebur sareng murag. Pamakéan mesin las laser tiasa ningkatkeun kakuatan las sareng tahan suhu luhur.


Industri éléktronika

Mesin las laser parantos seueur dianggo dina industri éléktronika. Kusabab las laser ngagaduhan zona anu kapangaruhan panas leutik, konsentrasi pemanasan gancang sareng setrés termal anu handap, éta nunjukkeun kaunggulan anu unik dina bungkusan sirkuit terpadu sareng padumukan alat semikonduktor. Las laser ogé parantos diterapkeun dina pamekaran alat vakum. Kandelna lambaran bergelombang témbok élastis ipis dina sénsor atanapi termostat nyaéta 0,05-0,1 mm, anu sesah direngsekeun ku cara las tradisional. TIG las gampang dilas, stabilitas plasma henteu saé, sareng aya seueur faktor anu mangaruhan. Las laser ngagaduhan pangaruh anu saé. Éta seueur dianggo.

 

Industri otomatis

Ayeuna lini produksi mesin las laser parantos muncul dina skala ageung dina industri manufaktur mobil sareng parantos janten salah sahiji prestasi luar biasa tina industri manufaktur mobil. Seueur pabrikan mobil nganggo las las sareng prosés motong. Bagian rakitan las waja kakuatan-kakuatan anu seueur dianggo dina pembuatan awak mobil kusabab kinerja anu saé. Kusabab volume anu ageung sareng tingkat luhur otomatisasi dina industri otomotif, alat las laser bakal ngembangkeun dina arah kakuatan tinggi sareng sababaraha saluran.

86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com