Industri wartos

Revolusi Mesin Las Laser Genggem - Kepala Ayunan Kirin Ganda

2020-09-22

Kalayan pembaruan teras-terasan téknologi las laser genggam, MORN Laser, salaku pamimpin dina industri las laser, mangrupikeun anu pangpayunna ngenalkeun dual-drive sirah ayunan genggam.

Antarbeungeut Tipe

QBH

Kakuatan

1000w-2000w

Panjang gelombang laser

1064-1080nm

Tempat anu tiasa diatur

0,2-5mm

Panjang fokus anu dikolaborasi

50mm

Panjang fokus

120 / 150mm

Ngajagaan lénsa

D20 * 2mm

Cara tiis

Cai tiis

Beurat

1.2KG

Modeu opsional

Titik-garis-bunderan-ganda 0-segitiga-8


Kauntungan tina ayunan ganda sirah Kirin las

1. Genep modeu titik cahaya tiasa dialihkeun sacara bébas

2. Ayunan motor digital gancang-gancang

3. Desain layar tampilan digital, jaga data las iraha waé

4. Sirkuit cai sirkulasi, gancang gancangna rongga jalur cahaya

5. Desain ergonomis, lénsa pelindung jinis laci

6. Desain chip high-end, sababaraha ukuran kaamanan

7. Sadaya palabuhan dina motherboard tiasa nolak listrik statik 200,000V


 


Bubuka pikeun struktur sareng fungsi sirah ayun gandeng ayun ganda




1. Muncung tambaga: Konsumén tiasa ngagentoskeun nozél saluyu sareng prosés las anu béda (nozel tambaga sudut awéwé, nozel tambaga juru jalu, nozel tambaga tuang kawat)

2. Pipa waja benang: Pipa benang tiasa dipintal pikeun ngarobih panjang fokus, sareng nilai jarak anu tiasa diatur nyaéta±10mm

3. panganteur Trachea: palabuhan niupan palindung gas

4. Garis sinyal konduksi: dihubungkeun sareng nozel tambaga, toél kawat taneuh piring besi pikeun ngahasilkeun gelung salami las, anu ngagaduhan peran perlindungan kaamanan

5. Palabuhan pelindung pelindung pelindung: Lénsa pelindung dilengkepan ku struktur cai-tiis, sareng umur lensa pelindung langkung lami. Disarankeun ngusap ku kapas tina alkohol henteu sakali sakali pikeun ngajaga lénsa tina lebu

6. Sirkuit cai sirkulasi: struktur sirkulasi cai tiis dianggo pikeun niiskeun lensa anu ngeunteung sareng struktur internal awak gun

7. tampilan kristal cair: dipaké pikeun nunjukkeun naha parameter diatur ku sistem sareng sinyal motor normal

8. Pakem awak awakna: prosés oksida aluminium, lampu sareng lampu, raoseun pikeun dicekel

9. Tombol pemicu anu ngaluarkeun cahaya: Saatos ngarobih struktur gagang sareng posisi tombol pemicu, éta tiasa dianggo pikeun operasi kénca sareng méréskeun masalah operasi anu teu merenah pikeun kénca-panangan.

10. QBH ngonci leungeun baju: sambungkeun ka laser QBH, punten bersihkeun nalika dipasang pikeun nyegah lebu lebet kana awak gun

 

86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com