FAQ

The handap ieu nyaéta ngeunaan FAQ hubungan, abdi harepan ka tulung anjeun leuwih hade ngartos FAQ.
  • Hal anu sanés anu urang pikahoyong anjeun terang nyaéta ketebalan motong kualitas bénten sareng ketebalan motong maksimum. Kami ngartikeun motong kualitas salaku motong anu kontinyu sareng stabil. Hayu urang nyandak laser 500W salaku conto, upami anjeun hoyong ngahontal motong lemes, anjeun langkung saé jaga ketebalan motong tina baja karbon handapeun 3mm. Nalika anjeun nganggo laser 500W kanggo motong baja karbon 4mm, éta panginten tiasa ngahasilkeun bagian motong anu kirang lancar. Ku alatan éta, nalika milih kakuatan, anjeun ogé kedah ngémutan sarat kualitas produk réngsé anjeun.

    2019-11-11

  • Nalika milih mesin motong laser logam, seueur pembeli gampang ragrag kana sababaraha sarap sareng dipungkas ku mesin anu salah. Ieu sababaraha patarosan pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngajantenkeun jelas. Naha anjeun kersa nyéépkeun artos tambahan pikeun pesenan 10%? Seueur pembeli merhatoskeun teuing ketebalan pemotongan maksimum sareng henteu ngémutan persentase maksimum ketebalan motong.

    2019-11-11

  • Kanggo kaseueuran tukang logam, tujuan akhir anu aranjeunna giliran solusi laser pikeun padamelan motong logam nyaéta ROI. Kanggo ngahontal tujuan, hayu urang ngalakukeun analisis saderhana. Periode pamayaran rata-rata mesin motong laser logam sakitar 2 -3 taun sareng umur hirup tina mesin 8-10 taun.

    2019-11-11

  • A:1) Bahan anjeun pikeun ngolah; CS, SS, Aluminium, lambar galvanis, piring éléktrolitik, kuningan, baja, rupa-rupa aloi, logam langka atanapi logam non ferrous sanés?
    2) Ukuran kerja bahan maksimum. Kusabab urang gaduh modél anu béda dumasar kana daérah kerja, ukuran kerja anu cocog tiasa ngabantuan ngaoptimalkeun anggaran investasi anjeun.
    3) ketebalan maksimal. Ketebalan motong anu beda-beda butuh kakuatan laser anu béda.

  • A:Kami geus 3-lapnyaétaan iket nyumponan éta anu nyumponan laut angkot jeung ékspor stjeungards. Kanggo éta éksternal lapnyaéta kami ngukut anak kai pasualan. The tengah lapnyaéta nyaéta busa ka ngajagi éta mesin tina oyag. Kanggo éta lapnyaéta paling raket jeung éta mesin nyaéta tahan cai thickening palastik pilem.

  • A:1) Tim Pamariksaan Berkualitas ketat sareng parantos sayogi nalika meuli bahan sareng prosedur produksi;
    2) Uji sampel acak ku Kualitas Kontrol;
    3) Traceability pikeun mesin MORN LASER;
    4) Disertifikasi numutkeun ka CE, standar FDA, ISO 9001 sareng ISO 14001.

86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com