Mesin motong laser pelat logam
  • Air ProMesin motong laser pelat logam
  • Air ProMesin motong laser pelat logam
  • Air ProMesin motong laser pelat logam

Mesin motong laser pelat logam

Mesin motong laser pelat presisi tinggi mangrupikeun jalan kaluar anu cocog pikeun pembuatan logam pelat sedeng dina industri lambar logam. MORN nyayogikeun sistem serat laser propésional kalayan jaminan 3 taun sareng layanan aftersales salami umur.

model:MT-L1530F

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

MORN Mesin motong laser plat presisi tinggi mangrupikeun solusi anu idéal pikeun motong-gancang baja karbon, stainless steel, aluminium sareng lambar logam sanésna, anu ngadopsi sumber laser optik anu maju, sirah laser anu diimpor, sistem operasi anu cerdas, drive servo anu kuat, sareng sistem transmisi presisi tinggi. Anjeun bakal ngalaman perjalanan pamrosésan anu leres-leres fleksibel ku ngalakukeun motong bentuk dina bahan anjeun kalayan épisiénsi sareng akurasi tinggi.

 

Product parameters of High Precision Plate LaserCutting Machine:







Modél

MT-L1530F

MT-L2040F

MT-L2060F

Daérah damel

3000 * 1500mm

4000 * 2000mm

6000 * 2000mm

LaserPower

2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

Posisi ulang

± 0,02mm

Laju dianggurkeun maksimum

120m / mnt

Akselerasi Maksimum

1,5 G

Sasayogian tanaga

AC380V 50HZ ATAWA AC220V 60HZ

 

Product features and applications of High Precision Plate LaserCutting Machine:


Alat motong laser pelat presisi tinggi ieu ngagaduhan presisi tinggi, efisiensi tinggi, henteu burr, operasi gampang sareng perawatan gratis. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi kalebet motong ngapung, auto edge-Seek, auto layout, auto follow-up sareng Leapfrog. Mesin ieu lumaku pikeun motong speed tinggi tina stainless steel, baja karbon, lambar galvanis, pelat electrolytic, kuningan, aluminium, waja, sagala rupa pelat alloy, logam langka jeung logam non-ferrous lianna di sagala rupa industri sapertos pabrikan logam lambar, pabrik mobil , kabinet listrik, lift sareng eskalator, alat dapur, panto logam sareng windows, jst.



Product Details of High Precision Plate LaserCutting Machine:


 

Sirah motong laser Raytools:

â € ¢ Dioptimalkeun konfigurasi optik sareng desain aliran udara anu lancar sareng efisien.

â € ¢ Rentang fokus otomatis + 9 ~ -14mm, akurasi nyaéta 0,05mm.

â € ¢ Bisa dilengkepan ku grup lensa D30, kakuatan input serat maksimum nyaéta 6KW.

â € ¢ Akselerasi maksimal fokus lensa drive 10m2/ s, speed maksimum 10m / mnt.

â € ¢ Nambihan lensa pelindung luhur ka collimator, ngirangan résiko tina kontaminasi tina collimator.

â € ¢ Laci-tipe lensa dipasang, aksés gancang sareng gampang kana kaca panutup.


Raycus / IPGLaserSumber

â € ¢ Sumber laser standar dunya

â € ¢ Kualitas balok langkung saé sareng langkung stabil, anu mastikeun pangaruh motong anu langkung stabil sareng tepat dina motong piring kandel.

â € ¢ Pelat potongna aya celah sempit sareng bagian anu caang.

 

Bubut:

Spamrosésan khusus: milih bahan, las, suhu luhur ngantunkeun setrés ngaleungitkeun, uji presisi.

 

Aerospace kelas gantry aluminium:

Kualitas cahaya kelas aerospace aluminium, gancang, réspon dinamis anu saé, akselerasi gancang.

 

Sistem motong Lambaran Profesional:

Cypcut LaserCutting System

Interaksi manusa-mesin langkung ramah-pamaké;

Basajan, ekonomis, praktis sareng merenah;

Kacepet terpadu sareng pinter pisan sareng file bacaan, desain, output sareng kontrol ngolah sadayana dina hiji.

S&A Chiller Cai Industrial

â € ¢ Sacara otomatis ngaluyukeun suhu numutkeun lingkungan damel anu béda, henteu kedah ngarobih parameter setélan;

â € ¢ Modus kontrol dobel suhu duaan anu cerdas pikeun nyumponan kabutuhan anu béda tina alat serat laser sareng élmu optik;

â € ¢ Perlindungan alarm sababaraha;

â € ¢ sertifikasi CE; Sertifikasi RoHS; Ngahontal sertifikasi.

Kelas Dunya Bagian CNC

Jepang motor servo YASKAWA

Jepang SHIMPO

pangurang

Taiwan PMI Slide Rail

Rak YYC Taiwan sareng pinion

 

  

 

Sampel motong

 






panas Tags: Mesin motong laser pelat logam, Mesin motong laser serat China, Mesin motong laser, Produsén mesin motong laser, Pabrik serat laser mesin pabrik, Didamel di Cina, Grosir, Mésér, Disaluyukeun, dina stok, Sampel Gratis, Diskon, Harga, Murah, Dina Saham, Kualitas Tinggi, Quotation, awét

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com