Mesin Las Serat Genggam Terpadu
  • Air ProMesin Las Serat Genggam Terpadu
  • Air ProMesin Las Serat Genggam Terpadu
  • Air ProMesin Las Serat Genggam Terpadu

Mesin Las Serat Genggam Terpadu

Dibandingkeun sareng cai sareng listrik anu dipisahkeun mesin las laser, las laser terpadu ngagaduhan pangaruh las anu sami. Nanging, mesin las terpadu ngagaduhan tapak suku alit sareng langkung fleksibel dina gerak. Éta cocog pikeun jasa las luar mobil.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Theintegrated handheld laser welding machine uses the internationally renowned brand IPG lasers and the Chinese well-known brand Racyus, GW and RECI lasers. And equipped with independently developed swing welding head, welding software and special welding nozzle. Thewelding of stainless steel plates, galvanized plates and other metal materials within 4mm can perfectly replace traditional argon arc welding and electric welding.





Fitur IdikorupsiMesin Las Laser Genggem:


1. Theoperation is simple, no professional welder is needed, and it can be learned in two hours.

 

2. Ngahémat biaya kuli, anjeun tiasa mésér mesin las satengah taun dugi ka sataun. Hirup jasa dugi ka 100.000 jam

 

3. Thelatest generation of dual-oscillation laser welding h eads, with adjustable welding seam width and six welding modes.

 

4. Theoptical fiber transmission line can reach 8 meters, which can easily weld large objects at a long distance

 

5. kakuatan tinggi, seam las las, teu kedah pikeun polishing.

 

6.Thespeed is 3-10 times that of traditional argon arc welding and plasma welding;

 

Parameter IdikorupsiMesin Las Laser Genggem:


Kakuatan

Lebur lebet (SS)

Kandel las maksimal (SS)

1000W

1,2mm

4mm

1500W

1,5mm

4,5mm


Modél pakakas

MT-W1000P, MT-W1500P

Sumber laser

IPG / Raycus / GW / RECI opsional

Kakuatan laser

1000w sareng 1500w

Panjang gelombang laser

1080 ± 5nm

Panjang serat optik laser

8m

Ukuran ukuran anu tiasa diatur

0,2-5mm

Jero las

0-1.5mm

Kakuatan total

6KW-8KW

Jinis tiis

Chiller cai

Beurat sirah laser

1.2KG

Suhu sakitar

10 ° Cã € œ40 ° C

Kalembaban relatif

<70%

Sasayogian tanaga

Tahap singel 220V 50 / 60HZ atanapi Tilu fase 50 / 60HZ

GW

33KG


Gambar Sampel:





Aplikasi:


Theidikorupsimesin las laser genggam tiasa seueur dianggo dina prosés las rumit sareng henteu teratur peralatan ventilasi, lomari, angkat tangga, rak, oven, panto stainless steel sareng penjaga kaca, kotak distribusi, bumi stainless steel sareng industri sanés.

Hot tags: mesin las terpadu, mesin las laser genggam, Cina, pabrik, pemasok, pabrik, didamel di Cina, borongan, mésér, adat, dina saham, sampel gratis, diskon, harga, murah, dina stok, kualitas luhur, Quote, awet.



Eupan Balik Palanggan


 





panas Tags: Mesin Las Serat Genggam Terpadu, Mesin Las Serat Genggam Mesin Las

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com