Mesin Las Laser Genggem
  • Air ProMesin Las Laser Genggem
  • Air ProMesin Las Laser Genggem
  • Air ProMesin Las Laser Genggem

Mesin Las Laser Genggem

Mesin las laser serat genggem sacara propésional dianggo pikeun ngelas produk logam. Utamana ku kauntungan ageung tina bigproduk las, produk tetep, atanapi produk henteu teratur. Kusabab desain bergerak anu gampang sareng gampang, transfer kawat panjang, sareng kecepatan las gancang.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk


Pedaran Produk Mesin Las Las Gelas


Mesin las laser mangrupikeun téknologi las anu énggal sareng populér. Las laser nganggo pulsa laser énergi tinggi pikeun manaskeun lokal bahan dina daérah alit. Énergi radiasi laser kasebar kana bahan ngalangkungan konduksi panas, sareng bahanna dilebur janten kolam renang khusus.

Mesin las laser serat anu dicekel ku tangan khususna diwangun ku generator laser, 8 méter (ukuran langkung panjang opsional) kawat serat optik panjang, sirah las laser anu dicekel, chiller cai industri sareng asesoris kualitas luhur anu sanés. Munculna las laser serat anu dicekel ku tangan ngagulingkeun modeu kerja mesin las tradisional sareng ngagantikeun modeu kerja workbench tetep sareng modeu dicekel. Modeu operasi mesin las laser portabel anu dicekel ku tangan henteu ngan ukur langkung merenah pikeun ngelas alat ageung sareng henteu tiasa dipindahkeun sareng perkakas, tapi ogé tiasa dianggo pikeun ngelas alat-alat produk logam anu henteu teratur sareng khusus. Samentawis éta, éta ogé ngamungkinkeun las laser tiasa dioperasikeun di luar ruangan.



Kauntungan Mesin Genggam Desktop Laser Dipasang


1.Laser welding machine can realize spot welding, butt welding, stitch welding and precision welding for thin-walled materials and precision metal parts.

2.Laser welding machine with big output laser power, weld depth ratio is high, the heat affected zone is small, the deformation is small, fast welding speed.

3.Laser welding machine working performance is stable, with beautiful and smooth welding seam, without porosity, and the toughness of the material after welding is at least equivalent to that of the parent material.

4.Hand-held fiber laser welding machine with small dimension, easy to move both at inside and outside. Meantime, the machine equipped with 8m length optickawat al, that can be 360 degrees of arbitrary rotation, larger scale range. Apply to weld big, fixed, irregular products.

5.Humanized design, LCD screen display, centralized button operation easier.

6.Laser welding processing without noise, non-pollution.

7. Operasi sistem saderhana, éta gampang diajar sareng dioperasikeun. Pamaké anu kantos seger ogé tiasa diajar nganggo dina sajam.

8. Mesin serat laser gaduh épisiénsi konpérénsi éléktronika-optik tinggi, sareng konsumsi énergi rendah. Anggo jangka panjang tiasa ngahemat pangguna seueur biaya pamrosésan.

 

Parameter Téknis Mesin Las Las Gelas


Modél

MT-W1000P 

MT-W1500P

MT-W2000P

Kakuatan laser

1000W

1500W

2000W

Sumber laser

IPG / Raycus / GW / Maxphotonics opsional

Jangka waktu hirup

100.000 jam

Kakuatan adjustable

10-100 (%)

Ukuran Spot

0,2-2mm

Panjang Gelombang Laser

1064nm

Lebar dorongan

â ‰ ¤10ms

Optickawat alpanjangna

8m

Suhu sakitar

10 ° Cã € œ40 ° C

Kalembaban relatif

<70%

Beurat mesin bersih

200kg

Voltaseu

220V ± 10% fase tunggal atanapi 380V ± 10% 3 fase opsional

Metoda cooling

Chiller cai industri

Posisi titik beureum

Kalebet

Kantétan opsional

Sirah las wobble laser

Feeder kawat las otomatis


Aplikasi:


Fiber laser welding machine widely apply to most of metals or metal alloy materials. Such as stainless steel, carbon steel, iron, aluminium, kuningan, galvanized steel, manganese steel, die steel, silver, gold, chromium, nickel and so on.

 

Mesin las laser serat anu dicekel tangan seueur dianggo dina sababaraha jinis daérah. Saperti industri iklan, industri aeroangkasa, industri pabrik mobil, alat mandi, komponén éléktron, parabot dapur, lampu sareng lantera, industri mékanis, mesin bagian presisi, jst.

1.Industri bagian otomotif: gasket silinder mesin, las segel tappet hidrolik, las segel anti-tabrakan listrik detonator segel las, The crankshaft atanapi silinder liner atanapi perlakuan panas, jst.

2.Industri batré litium-ion: bahan ekstrim, topi silinder, jsb.

3.Industri telepon sélulér: backplane telepon sélulér, studs, slot kartu, jst.

4.Industri éléktronik: sénsor, rotors motor, kapasitor, relay, saringan segel saringan, sénsor, las rod klep solenoid, jsb.

5.Parabot dapur sareng kamar mandi: ketel, faucet, hook, sink, range hood, jsb.

6.Industri populér séjén: kecap iklan logam, komponén Mikroelektronika, bagian presisi. Komponén digital tinggi, konektor serat optik, aparat médis sareng alat, sareng sajabana



Gambar Sampel



Kandel las maksimum


Kakuatan Logam

Beusi sténless

Baja karbon

aluminium

kuningan

1000W

4mm

3mm

0

0

1500W

4,5mm

3.5mm

1,5mm

1.2mm

2000W

5mm

4mm

2mm

2mm



Nembus (nyandak stainless steel salaku conto)


Logam Kakuatan

1000W

1500W

2000W

Beusi sténless

1.2mm

1,5mm

2mm


panas Tags: mesin las, mesin las laser, mesin las laser serat, tukang las laser, mesin las laser portabel, mesin las logam, tukang las logam, las logam, pabrik mesin las, supplier mesin las, harga mesin las, mesin las pikeun dijual

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com