Mesin Las Laser otomatis anu dicekel ku tangan
  • Air ProMesin Las Laser otomatis anu dicekel ku tangan
  • Air ProMesin Las Laser otomatis anu dicekel ku tangan
  • Air ProMesin Las Laser otomatis anu dicekel ku tangan
  • Air ProMesin Las Laser otomatis anu dicekel ku tangan

Mesin Las Laser otomatis anu dicekel ku tangan

Mesin Las Laser otomatis anu dicekel ku tangan nyaéta kombinasi mesin las Tangan sareng mesin las otomatis, anjeun tiasa milih metode las anu dicekel ku tangan nalika ngelas sababaraha objék ageung, atanapi milih metode las otomatis (desktop) anu langkung éfisién nalika ngelas seueur objék alit anu diulang, sareng nganggo program komputer pikeun ngelas.

model:MT-W1000

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk


Pedaran Produk Mesin Las Las terpadu dihijikeun ku Laser


Mesin Las Laser terpadu dihijikeun ku tangan mangrupikeun kombinasi mesin las genggam sareng mesin las desktop.
Kauntungan utama tina Mesin Las Laser terpadu anu dipegang ku Hand nyaéta metoda las fléksibel, anjeun tiasa milih metode las anu dicekel ku tangan nalika ngelas sababaraha objék ageung, atanapi milih metoda las otomatis (desktop) anu langkung éfisién nalika ngelas seueur obyék leutik diulang, sareng nganggo program komputer pikeun ngelas.




Kauntungannana Leungeun-mesin desktop Las laser terpadu


1. efisiensi tinggi. Dibandingkeun sareng metode las tradisional, épisiénsi mesin las laser MORN bakal ningkat ku 2-5 kali
2. Geulis las éndah. Mesin las laser tiasa nganggo las anu ditulungan ku bénsin, sareng kelim anu dilas teu kedah perawatan sékundér
3. Lasna teges. Lapisan las dilas ku mesin las laser MORN sami sareng kakuatan logam dasar.
4. Gampang dioperasikeun. Sistem operasi mesin Las Laser WANGSAR saderhana pisan, sareng ngan ukur peryogi sababaraha menit diajar saderhana nganggo mesin las
5. Dianggo teras-terasan. Mesin MORN ngadopsi metode dissipation panas anu dikembangkeun ku nyalira, anu tiasa dianggo teras-terasan salami 24 jam.


 

Parameter Téknis tina Hand-diayakeun desktop Mesin las laser terpadu


Modél

MT-W1000

MT-W1500

MT-W2000

Kakuatan laser

1000W

1500W

2000W

Sumber laser

IPG / Raycus / GW / Maxphotonics opsional

Jangka waktu hirup

100.000 jam

Kakuatan adjustable

10-100 (%)

Ukuran Spot

0,2-2mm

Panjang Gelombang Laser

1064nm

Lebar dorongan

â ‰ ¤10ms

Optickawat alpanjangna

8m

Suhu sakitar

10 ° Cã € œ40 ° C

Kalembaban relatif

<70%

Beurat mesin bersih

200kg

Voltaseu

220V ± 10% fase tunggal atanapi 380V ± 10% 3 fase opsional

Metoda cooling

Chiller cai industri

Posisi titik beureum

Kalebet

Kantétan opsional

Sirah las wobble laser

Feeder kawat las otomatis


Aplikasi:



* Bagian otomatis: ejector hidrolik, saringan, sénsor, klep solenoid, jsb.

* Batré litium-ion: bahan ekstrim, topi silinder, jsb.

* Industri telepon sélulér: backplane telepon sélulér, studs, slot kartu, jst.

* Industri éléktronik: sénsor, rotors motor, kapasitor, relay, jsb.

* Parabot dapur sareng kamar mandi: ketel, faucet, hook, sink, range hood, jsb.

Bahan:

Titanium, aluminium, copper, zinc, gold, silver, carbon steel and stainless steel, and also cooper-kuningan, cooper-titanium, nickel cooper, cooper-titanium and many other dissimilar metals.





Gambar Sampel






Kandel las maksimum


LogamKakuatan

Beusi sténless

Baja karbon

aluminium

kuningan

1000W

4mm

3mm

1mm

0.8mm

1500W

4,5mm

3.5mm

1,5mm

1.2mm

2000W

5mm

4mm

2mm

2mm



Nembus (nyandak stainless steel salaku conto)


Metal Kakuatan

1000W

1500W

2000W

Beusi sténless

1.2mm

1,5mm

2mm


Eupan balik konsumén:





panas Tags: Mesin Las Laser otomatis anu dicekel ku tangan, Serat mesin las laser, pabrik mesin Las laser, Pabrikan Mesin Las Laser otomatis anu dicekel, Produsén Mesin Las Laser otomatis, serat otomatis Mesin Las Laser

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com