Hubungan Urang

Jabdinan MORN Téhnologabdi Co, Ltd.

Alamat: 13F, Gedong 5, Qabdisheng Mansabdion, Jalan Xabdinluo, Zona Téknologabdi Tabdinggabdi, Jabdinan, Cabdina,

Pos No.:250101

Fax: + 86-531 88692337

Handap:+ 86-17353482007

E-maabdil:abdinquabdiry01@morntech.com

Websabdite:www.mornfabdiberlaser.com

Kirim surélék Panalungtikan



86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com