Mesin Las Laser otomatis
  • Air ProMesin Las Laser otomatis
  • Air ProMesin Las Laser otomatis

Mesin Las Laser otomatis

Mesin las laser serat otomatis biasana dianggo pikeun produk anu langkung alit, batré, suku cadang mobil, papan LED sareng sajabina. Gaduh kagancangan langkung gancang, permukaan las lemes, akurasi langkung luhur. Gampang dijaga, dioperasikeun, langkung merenah sareng langkung dipercaya. Daérah damel tiasa didamel 200 * 200mm, 300 * 300mm, 500 * 300mm.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk


Pedaran Produk Mesin Las Otomatis Laser



Auto laser welding sistems are efficient, optimized and productive for metal processing.

Kauntungan utama tina prosés las laser nyaéta yén gancang lasna dugi ka 10x langkung luhur upami dibandingkeun sareng prosés las anu sanés. Hasilna kuat sareng tahan sendi dilas, kirang input panas kana komponén sahingga workpieces ampir distorsi-gratis.

The laser welding sistems can be optimized with component-specific clamping technology, which allows flexible production as well as quick and safe retrofitting





Kauntungan Mesin Las Otomatis Laser



1. mesin tiasa diprogram ku komputer pikeun ngalakukeun las spot otomatis atanapi semi-otomatis, las pantat, las tumpukan, las segel, sareng las pikeun garis lempeng pesawat kompléks, busur sareng lagu sawenang-wenang.

2. Kualitas las tinggi, lemes sareng éndah, tanpa pori-pori. Frékuénsi las tiasa dipilih salaku 50-100Hz, sareng kecepatan linier tiasa ngahontal 18mm / s, anu ningkatkeun pisan efisiensi las sareng kualitas las.

3. Equipped with four-dimensional ball screw table, imported servo control sistem, optional rotary table, welding cylindrical objects and various shapes of objects, can also be customized according to your products fixtures.



 

Parameter Téknis Mesin


Modél

MT-W1000 / MT-W1500 / MT-W2000

Sumber laser

1000W / 1500W / 2000W

Sirah laser

Sirah las otomatis

Jero las

0.8-4mm

Keterabusan kakuatan kaluaran

10-100%

Panjang gelombang émisi

1080 ± 5nm

Frékuénsi Modulasi

50-100Hz

Ukuran spot

0.02-1.8mm

Kakuatan supply

AC 220V 50Hz tunggal frasa / AC 380V 50Hz tilu frasa

Arus listrik

10-32A

Kakuatan total

6kw / 8kw / 10kw

Suhu operasi

10-40 ° C

Operasi humiditas

<70%

Metoda cooling

Cai tiissistem

Rotary

Optional

Bahan

SS, CS, Kuningan, Aluminium, lambar Galvanis

Beurat

400kgs

Diménsi Paket:

161 * 127 * 145cm


Aplikasi mesin las laser serat otomatis:



* Bagian otomatis: ejector hidrolik, saringan, sénsor, klep solenoid, jsb.

* Batré litium-ion: bahan ekstrim, topi silinder, jsb.

* Industri telepon sélulér: backplane telepon sélulér, studs, slot kartu, jst.

* Industri éléktronik: sénsor, rotors motor, kapasitor, relay, jsb.

* Parabot dapur sareng kamar mandi: ketel, faucet, hook, sink, range hood, jsb.



Bahan aplikasi:


Beusi sténless, carbon steel, aluminium, lambar galvanis, CRS (Steel Rolled Cold) sareng logam sanésna.



Kandel las maksimum


Kakuatan

Logam

Beusi sténless

Baja karbon

aluminium

kuningan

1000W

4mm

3mm



1500W

4,5mm

3.5mm

1,5mm

1.2mm

2000W

5mm

4mm

2mm

2mm



Nembus (nyandak stainless steel salaku conto)


Logam

Kakuatan

1000W

1500W

2000W

Beusi sténless

1.2mm

1,5mm

2mm


panas Tags: Mesin Las Laser Otomatis, Mesin las laser serat, mesin las laser Steel, mesin las pikeun dijual, pabrik mesin las laser Cina, mesin las laser Metal

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com