Ngeunaan Urang

Taun 1999, Mr.Li nganggo mesin motong laser pikeun ngolah kado sareng karajinan. Tapi, mesinna ngagaduhan seueur masalah: aranjeunna henteu ngagaduhan katepatan, aranjeunna henteu méja, sareng aranjeunna henteu aman pisan. Anjeunna mutuskeun pikeun ngarobih mesin motong laser supados langkung saé sareng langkung aman. Ti saprak éta, hal parantos nyirorot. Dina hiji bengkel leutik taun 2008, mesin pamotongan laser anu dirobolkeun dilahirkeun: MORN. Salian ngembang penjualan pikeun mesin laser anyar, MORN diimpor insinyur profésional sareng tim penjualan unggal taun. Bisnis MORN ngembangkeun gancang, sareng janten bentang naékna di industri.

Mesin laser MORN utamina katutupan mesin pamotongan laser serat, anu parantos dianggo dina rupa-rupa industri kalebet pamrosésan logam, komponén éléktronik, percetakan, kulit, cetakan, bungkusan, iklan, perabot, hiasan, alat médis sareng sapanunggalan. Téknologi manufaktur canggih, garis produksi skala ageung, kualitas produk anu alus, palatihan profésional, sareng jasa jual beli sepanjang waktos mangrupikeun dasar pikeun ngahontal amanah sareng kepuasan pikeun MORN. â € œCustomer Firstâ € nyaéta usaha konsisten kami pikeun tumuwuh jadi produsén mesin laser ngarah.

86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com