Palayanan


Paket profésional mesin motong laser:


1. Seluruh pilem rangkep pikeun pemotong laser;

2. Pakét anti tabrakan;
3. Bungkus kayu kai anu nyumponan transportasi laut sareng standar ékspor.


Layanan pra-jualan MORN LASER


1. jam 12 réspon pre-sales gancang sareng konsultasi gratis;

2. Sagala jinis dukungan téknis sayogi;
3. Bébas Sampel Gratis sayogi;
4. Uji Sampel Gratis sayogi;
5. Desain solusi gratis bakal ditawarkeun ka sadayana distributor sareng pangguna.


Jasa saatos jualan di MORN LASER


1. Multi-bahasa 24 jam Eupan Gancang;

2. "Latihan Video", "Buku Instruction", sareng "Manual Operation" bakal disayogikeun;
3. Dokumén pikeun kasulitan-némbak sederhana tina mesinna sayogi;
4. Pangrojong teknis hirup seueur online sayogi;
5. Gancang Nyadangkeun Gancang Nyampak & Bantuan Téknis;
6. Palayanan pelatihan gratis sayogi.

7. Salah sahiji ka-profil profil pelanggan pikeun mastikeun layanan kualitas luhur;





86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com