Sakabehna Panutup Logam Lempar Sareng Tube Serat Laser Motong Mesin
  • Air ProSakabehna Panutup Logam Lempar Sareng Tube Serat Laser Motong Mesin

Sakabehna Panutup Logam Lempar Sareng Tube Serat Laser Motong Mesin

Sakabehna panutup logam piring jeung pipah serat laser mokang mesin geus a pinuh disegel desain jeung leres laser perlindungan gelas okamatis shuttle palet, a pipah mokang lampiran ka garansi éta pangluhurna level tina efektifitas-ongkos jeung alus teuing mokang efisiensi jeung produktivitas. MORN geus ngadirikeun lembaga hubungan jeung sababaraha nagara, produk obral jaringan ngahontal ka éta Eropa, Kalér Amérika, souétaast Asia, jsb.

Kirim surélék Panalungtikan

PDF download

Panjelasan Produk

MORN Sakabéh logam panutup piring sareng mesin motong laser serat tube mangrupikeun mesin pemotong laser anu duaan dilengkepan platform pertukaran otomatis otomatis pikeun ngahontal loading gancang sareng trep sareng ngabongkar sareng efisiensi anu tinggi. Panutup pelindung henteu ngan ukur ngajaga kasalametan operator tina radiasi, tapi ogé ngajaga usaha padamian. Lembar logam sareng tabung terpadu nyengkuyung naon waé produksi grafis anu kompleks sareng rupa-rupa prosés motong pikeun struktur tabung kompleks sapertos motong, chamfering, grooving atanapi perforating, nyetak, sareng sajabana. Ieu salajengna ngangkalan pilihan produksi sareng efisiensi produksi. Éta mangrupikeun alat khusus anu sedeng sareng luhur pikeun motong laser lempeng sareng tabung sareng disukai ku perusahaan manufaktur modern.


Parameter produk:

 

Model

MT-L1530FR

MT-L2040FR

MT-L2060FR

Ukuran damel

3000 * 1500mm

4000 * 2000mm

6000 * 2000mm

Tube Panjang

3m

6m

Clamping Diameter

20-200mm

Kakuatan Laser

500W / 1000W / 1500W / 2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

Malikan deui Posisi Akurasi

 ± 0.02mm

Laju Énggal Maksimum

120m / mnt

Gancang gancang

1,5 G

Sasayogian tanaga

AC380V 50HZ ATAWA AC220V 60HZ

 

Fitur sareng aplikasi produk:

 

Ieu lempeng logam lempeng sareng tube serat laser cutter sareng fitur panutup pelindung:

 

Panganggo Dual sareng Usaha Biaya

henteu ngan ukur tiasa motong piring logam, tapi ogé pipa logam. Éta ngagaduhan seueur kagunaan sareng tiasa ngahemat rohangan langkung ti 50%, anu sacara efektif ningkatkeun produktivitasna.

Tukeuran Platform

Éta angkat platform panggung luhur sareng turun, sareng konvererasi tiasa ngatur kendaraan motorna. Mesin ieu tiasa ngabéréskeun platform séntral dina jarak 10s.

 

Desain anu pinuh katutup

Jandéla pangamatan ngadopsi kaca pelindung laser standar Standar CE Éropa;

Haseup anu dikaluarkeun ku motong tiasa disaring di jero, éta henteu polutan sareng ramah lingkungan;

 

Mesin kasebut ditrapkeun pikeun motong kacepetan stainless steel, baja karbon, lambar galvanis, piring éléktrolitik, kuningan, aluminium, baja, piring aloi, logam langka sareng logam non-ferrous dina rupa-rupa industri sapertos lawon logam, pembuatan mobil. , kabinét listrik, angkat sareng escalator, alat dapur, panto logam sareng jandéla, jsb.


Rincian Produk:

 

1. Perlindungan Lingkungan, kaamanan, sareng kalis-buktina

 

Eropa Éropa standar kaca pelindung laser, struktur ketat, desain lumrah;

Sistem haseup sareng lebu ngurangan polusi lingkungan;

Kaméra panjagaan real-time (opsional) ngirangan tingkat kacilakaan;

Teu aya sora, stroke ageung, gampang dibuka sareng nutup.


Hiji mesin nganggo dua kali, dua kali palet dua kali, kapasitas dobel

Platform otomatis dipasihan, dahar 10an


Sistem Jig sorangan

Desain clamp listrik dina dua tungtung tabung logam;

Modulate pusat sacara otomatis sareng clamp intensely

Kisaran laras diagonal nyaéta 20-200mm.


2. Swiss Kapala Motong Swiss

 

Fokus otomatis

Otomatis sareng fokus anu terus-terusan, motong piring otomatis tina ketebalan sareng bahan anu béda, gratis leungeun anjeun sareng ningkatkeun efisiensi motong;

Kontaminasi-buktina

Rarancang kontaminasi dua lapisan lapisan pikeun ngalindungan sadaya lénsa koléksi sareng lensa fokus, ngaminimalkeun résiko kontaminasi lensa collimator ka ampir Zero.

Desain cooling ganda na diwangun

Struktur cai-dobel cai anu ganda tiasa mastikeun suhu konstan tina parah sareng fokus komponén, nyampurnakeun masalah dissipation panas.

Dioptimalkeun struktur desain

Konfigurasi optik optik, desain aliran udara halus sareng épisién, henteu macét deui kusabab karat.

 

3. Kecap Kelas CNC Bagian

Jepang YASKAWA servo motor

 

Reducer Jepang SHIMPO

        

Taiwan PMI Gesér Rail

                   

Rak YYC sareng sistem pinion

4. Sistem Taming Profesional Tube

Sistem Motong Cypcut Laser

Seueur interaksi pangguna-mesin manusa anu gampang;

Sederhana, ekonomis, praktis sareng trep;

Anu kalebet terpadu sareng sangat calakan kalayan maca file, desain, kaluaran sareng ngolah kontrol sadayana dina hiji.

 

 

 

5. Sumber Laser

Raycus: Pilihan anu épék-ongkos IPG: Kapamingpinan Dunya

 

panas Tags: Sakabehna Panutup Logam Lempar Sareng Tube Serat Laser Motong Mesdi, Mesdi Cdia, Pabrikan, Panyadia, Pabrik, Digawe di Cdia, Sakabehnasale, Mésér, Ngaropéa, Di saham Gratis Sampel, Diskon, Mésér, Hargana

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com