Lambaran Laser Motong Mesin Kalayan Bursa Méja
  • Air ProLambaran Laser Motong Mesin Kalayan Bursa Méja

Lambaran Laser Motong Mesin Kalayan Bursa Méja

Lambaran laser motong mesin jeung bursa tabél geus dua worktabéls dimana tiasa aya otomatis gentos jeungin 10s, ieu pisan ningkatkeun logam piring loading efisiensi jeung éta sacara gembleng damel efisiensi. MORN geus disadiakeun Laser Solusi pikeun 18+ taun. Kami nyaéta ngaharepkeun milik anjeun panalungtikan!

Kirim surélék Panalungtikan

PDF download

Panjelasan Produk

Mesin motong laser MORN Lembar sareng méja tukeur dilengkepan ku dua palet anu tiasa ditambih sacara otomatis. Nalika motong dina hiji palet, anu sanésna tiasa ngeusian sareng ngabongkar koléal lambar, anu saé pisan nyéép waktos beban sareng ngabongkar, ngaronjatkeun efisiensi damel sareng ngahemat biaya. Alatna terjangkit sareng cocog pikeun tukang lawon logam sareng kapasitas ngolah ageung sareng karya anu terus-terusan. Alat anu dipikaresep kanggo pangolahan logam sareng tukang-tukang pabrik.

 

Parameter produk:


Model

MT-L1530FE

MT-L2040FE

MT-L2060FE

Daérah Gawé

3000 * 1500mm

4000 * 2000mm

6000 * 2000mm

Kakuatan Laser

2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

Malikan deui posisi

 ± 0.02mm

Laju idup anu maksimal

120m / mnt

Gancang gancang

1,5 G

Sasayogian tanaga

AC380V 50HZ ATAWA AC220V 60HZ

 

Fitur sareng aplikasi produk:


Pamotong laser Lembar ieu sareng méja tukeur ngiringan otomatis ka luhur & handap sistem ranté palet paralel pikeun ngahemat waktos dahar sareng tenaga kerja. Laju panggancangna séntral palet nyaéta 10S. Mesin kasebut ditrapkeun pikeun motong kacepetan stainless steel, baja karbon, lambar galvanis, piring éléktrolitik, kuningan, aluminium, baja, piring aloi, logam langka sareng logam non-ferrous dina rupa-rupa industri sapertos lawon logam, pembuatan mobil. , kabinét listrik, angkat sareng escalator, alat dapur, panto logam sareng jandéla, sareng anu sanés mangrupikeun alat pikeun pangolahan logam sareng manufaktur.

 

Rincian Produk:


1. Otomatis kaluhur & turun sistem palet paralel anu sajajar          

Ngahemat waktos dahar, ngahémat tenaga kerja

Eukeur motor dikawasa ku konverter

Laju panggancangna séntral palet nyaéta 10S


2. Otomatis kaluhur & handap sistem ranté palet paralel            

Ngahemat waktos dahar, ngahémat tenaga kerja

Eukeur motor dikawasa ku konverter

Laju panggancangna séntral palet nyaéta 10S

 

3. Kakuatan Tinggi ditingkatkeun Pesanggrahan Lathe sareng Beam Aluminium

â € ¢ 30 dayâ € ™ proses manufaktur anu ketat, perawatan pamanasan suhu luhur pikeun ngaleungitkeun lapisan kelim sareng ranjang;

â € ¢ Rawatan penuaan geter 72h, kakuatan tinggi, kaku, kakuatan tensile, non deformasi dina 20 taun;

â € ¢ Dataran baja murni murni sareng ketebalan 10mm, sasis beurat.

 

â € ¢ Prestasi tahan dampak anu tinggi, integritas anu saé, kaku sareng kateguhan;

â € ¢ Rasuk aluminium casting terpadu, moal aya paku pangpang sareng dua tungtung, langkung stabil.

 

4. Swiss Kapala Motong Swiss

 

Fokus otomatis

Otomatis sareng fokus anu terus-terusan, motong piring otomatis tina ketebalan sareng bahan anu béda, gratis leungeun anjeun sareng ningkatkeun efisiensi motong;

Kontaminasi-buktina

Rarancang kontaminasi dua lapisan lapisan pikeun ngalindungan sadaya lénsa koléksi sareng lensa fokus, ngaminimalkeun résiko kontaminasi lensa collimator ka ampir Zero.

Desain cooling ganda na diwangun

Struktur cai-dobel cai anu ganda tiasa mastikeun suhu konstan tina parah sareng fokus komponén, nyampurnakeun masalah dissipation panas.

Dioptimalkeun struktur desain

Konfigurasi optik optik, desain aliran udara halus sareng épisién, henteu macét deui kusabab karat.

 

5. Kecap Kelas CNC Bagian

Jepang YASKAWA servo motor

 

Reducer Jepang SHIMPO

        

Taiwan PMI Gesér Rail

                   

Rak YYC sareng sistem pinion

6. Sistem Potongan Lembar Profesional

Sistem Motong Cypcut Laser

Seueur interaksi pangguna-mesin manusa anu gampang;

Sederhana, ekonomis, praktis sareng trep;

Anu kalebet terpadu sareng sangat calakan kalayan maca file, desain, kaluaran sareng ngolah kontrol sadayana dina hiji.

 

 

7. Sumber Laser   

Raycus: Pilihan anu épék-ongkos IPG: Kapamingpinan Dunya


 

panas Tags: Lambaran Laser Motong Mesdi Kalayan Bursa Méja, Cdia, Pabrikan, Panyadia, Pabrik, Digawe di Cdia, Grosir, Mésér, Ngaropéa, Di saham Gratis Sampel, Diskon, Mésér, Hargana

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com