Mini Logam Lempar Laser Motong Mesin
  • Air ProMini Logam Lempar Laser Motong Mesin

Mini Logam Lempar Laser Motong Mesin

Mini logam piring laser mokang mesin angkat 360Â ° pinuh nutupeun desain ka lengkep ngasingkeun ngaroko jeung laser radiasi ngaminimalkeun polusi ka jaga aman. MORN nyadiakeun ahli serat laser sistem jeung 3 taun garansi jeung umur panjang udar palayanan.

Kirim surélék Panalungtikan

PDF download

Panjelasan Produk

Mesin pemotong laser laser MORN Mini mesin dilengkepan sumber laser nLight, motor servo Jepang Fuji, Taiwan nyetir rel sareng rak. Hirup kerja leuwih ti 10 taun. Hal ieu loba dianggo di Perhiasan, gelas, produk digital, komponén éléktronik, jam, mesin katepatan, hadiah karajinan, sareng produksi partisi sanésna. Mesin sapertos kitu dipikanyaho pikeun desain kompak, téknologi dewasa, precision sareng motong anu épisién luhur, anu diusahakeun ku pabrik ukuran alit sareng tengah atanapi panggunaan bumi.

 

Parameter produk:


Model

MT-L6090F

Daérah Gawé

600 * 900mm

Kakuatan Laser

500W / 750W / 1000W / 1500W / 2000W

Malikan deui Posisi Akurasi

 ± 0.02mm

IdleSpeed ​​Maksimum

80m / mnt

Gancang gancang

0,5 G

Sasayogian tanaga

AC380V 50HZ ATAWA AC220V 60HZ

 

Fitur sareng aplikasi produk:


1. Rak Gantry & struktur pinion sareng sistem servo dobel anu tinggi, ningkatkeun efisiensi produksi pisan;

2. Crossbeam ngadopsi bagian aluminium nganggo mesin pemesinan. Cahaya, kaku anu alus sareng dinamis;

3. Intensina chasis kalayan tempering sareng ageung Geter, Good stabil;

4. Perumahan anu katutup sacara lengkep saluyu sareng standar CE;

5. Piranti lunak motong laser profésional ngagaduhan fungsi pemotong scan, nyusun grafis sareng pelesir sudut anu seukeut, anu tiasa ngawujudkeun motong nganggo laju anu gancang.

Hal ieu loba dipaké pikeun motong éléktronis étisi, pemotongan kasus telepon sélulér, motong cangkang U-disk, motong pigura gelas, motong komponén éléktronik, motong perhiasan, produk digital, motong komponen éléktronik.

 

Rincian Produk:


1. Pintu Geser Tangkal

Perlengkapan Perlengkapan Lengkep Lengkep

Atuh ngasingkeun haseup sareng radiasi laser


2. Guli Countertop

Asam sareng résistansi alkali;

Karasa beurat, maké tahan, antimagnetik;

Stabilitas akurasi salami operasi-gancang, ningkatkeun kamampuan ngolah.


3. Swiss Kapala Motong Swiss


Kontaminasi-buktina

Rarancang kontaminasi dua lapisan lapisan pikeun ngalindungan sadaya lénsa koléksi sareng lensa fokus, ngaminimalkeun résiko kontaminasi lensa collimator ka ampir Zero.

Desain cooling ganda na diwangun

Struktur cai-dobel cai anu ganda tiasa mastikeun suhu konstan tina parah sareng fokus komponén, nyampurnakeun masalah dissipation panas.

Lénsa jenis laci dipasang

Larangan fokus dial sareng koréksi manual, halus sareng adjustment fleksibel, kisaran 20mm, laras 0,05mm

Dioptimalkeun struktur desain

Konfigurasi optik optik, desain aliran udara halus sareng épisién, henteu macét deui kusabab karat.


4. Diimpor Sumber Laser

 · Épék motong anu luar biasa pikeun bahan anu paling reflektif sapertos emas, pérak, kuningan, tambaga, alumuni, kaca spok, jsb.

 · Balik Refleksi Refleksi; Ngaganggu gagal gagal ngolah logam reflektik sareng teu aya ruksakna laser

 · Dirancang pikeun ketahanan kasar; ensures operasi kontinyu dina lingkungan manufaktur kasar.

 · Desain éléktronika Lanjut; nyadiakeun panyebaran gancang sareng pamrosésan fitur anu alus sareng zona anu kapangaruhan ku panas.


5. S&A Cai Air Chiller

â € ¢ Saluyukeun sacara otomatis suhu dumasar kana lingkungan kerja anu béda, henteu peryogi ngarobih setélan;


â € ¢ Modeu kontrol dual dobel suhu pikeun nyugemakeun kabutuhan anu béda tina alat laser serat sareng élmu optik;


â € ¢ Perlindungan alarem seueur;


panas Tags: Mdii Logam Lempar Laser Motong Mesdi, Mesdi Cdia, Pabrikan, Panyadia, Pabrik, Digawe di Cdia, Grosir, Mésér, Ngaropéa, Di saham Gratis Sampel, Diskon, Mésér, Hargana

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com