Logam Lambaran Sareng Tube Serat Laser Motong Mesin Kalayan Bursa Méja
  • Air ProLogam Lambaran Sareng Tube Serat Laser Motong Mesin Kalayan Bursa Méja

Logam Lambaran Sareng Tube Serat Laser Motong Mesin Kalayan Bursa Méja

Logam sepré jeung pipah serat laser mokang mesin jeung bursa tabél ngahijikeun sepré jeung pipah mokang ngolah ka ngaoptimalkeun milik anjeun investasi jeung operasi ongkos. MORN geus ngadirikeun lembaga hubungan jeung sababaraha nagara, produk obral jaringan ngahontal ka éta Eropa, Kalér Amérika, souétaast Asia, jsb.

Kirim surélék Panalungtikan

PDF download

Panjelasan Produk

MORN Logam lambaran sareng mesin motong laser serat tube sareng tabel ukar gaduh dua kerét shuttle otomatis pikeun ningkatkeun waktos dahar sareng biaya tenaga kerja. Alat pipa motong ngamungkinkeun langkung seueur pilihan dina waktos produksi, ngabantosan anjeun ngalegaan bisnis sareng ningkatkeun kauntungan anjeun.


Parameter produk:


Model

MT-L1530FR

MT-L2040FR

MT-L2060FR

Ukuran damel

3000 * 1500mm

4000 * 2000mm

6000 * 2000mm

Tube Panjang

3m

6m

Clamping Diameter

20-200mm

Kakuatan Laser

500W / 1000W / 1500W / 2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

Malikan deui Posisi Akurasi

 ± 0.02mm

Laju Énggal Maksimum

120m / mnt

Gancang gancang

1,5 G

Sasayogian tanaga

AC380V 50HZ ATAWA AC220V 60HZ


Fitur sareng aplikasi produk:

 

Lembar Logam sareng tube cutter laser serat ieu sareng méja tukeur gaduh dua kali palet anu otomatis sareng platform otomatis laras (dahar 10s), posisi anu akurat sareng akurasi anu luhur, slits langkung alit sareng leungitna material. Mesin kasebut ditrapkeun pikeun motong kacepetan stainless steel, baja karbon, lambar galvanis, piring éléktrolitik, kuningan, aluminium, baja, piring aloi, logam langka sareng logam non-ferrous dina rupa-rupa industri sapertos lawon logam, pembuatan mobil. , kabinét listrik, angkat sareng escalator, alat dapur, panto logam sareng jandéla, jsb.

 

Rincian Produk:


1. Sistem Jig Nu berpusat

Desain clamp listrik dina dua tungtung tabung logam;

Modulate pusat sacara otomatis sareng clamp intensely

Kisaran laras diagonal nyaéta 20-200mm.

 

Hiji mesin nganggo dua kali, dua kali palet dua kali, kapasitas dobel

Platform otomatis dipasihan, dahar 10an


2. Swiss Kapala Motong Swiss

 

Fokus otomatis

Otomatis sareng fokus anu terus-terusan, motong piring otomatis tina ketebalan sareng bahan anu béda, gratis leungeun anjeun sareng ningkatkeun efisiensi motong;

Kontaminasi-buktina

Rarancang kontaminasi dua lapisan lapisan pikeun ngalindungan sadaya lénsa koléksi sareng lensa fokus, ngaminimalkeun résiko kontaminasi lensa collimator ka ampir Zero.

Desain cooling ganda na diwangun

Struktur cai-dobel cai anu ganda tiasa mastikeun suhu konstan tina parah sareng fokus komponén, nyampurnakeun masalah dissipation panas.

Dioptimalkeun struktur desain

Konfigurasi optik optik, desain aliran udara halus sareng épisién, henteu macét deui kusabab karat.

 

3. Kecap Kelas CNC Bagian

Jepang YASKAWA servo motor

 

Reducer Jepang SHIMPO

        

Taiwan PMI Gesér Rail

                   

Rak YYC sareng sistem pinion

4. Sistem Taming Profesional Tube

Sistem Motong Cypcut Laser

Seueur interaksi pangguna-mesin manusa anu gampang;

Sederhana, ekonomis, praktis sareng trep;

Anu kalebet terpadu sareng sangat calakan kalayan maca file, desain, kaluaran sareng ngolah kontrol sadayana dina hiji.

 

 

5. Sumber Laser  

Raycus: Pilihan anu épék-ongkos IPG: Kapamingpinan Dunya

 

panas Tags: Logam Lambaran Sareng Tube Serat Laser Motong Mesdi Kalayan Bursa Méja, Cdia, Pabrikan, Panyadia, Pabrik, Digawe di Cdia, Grosir, Mésér, Ngaropéa, Di saham Gratis Sampel, Diskon, Mésér, Hargana

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com