Mesin Las laser

Mesin las laser ti MORN Laser mangrupakeun alat anu idéal nalika ngeunaan logam las. Kauntungan tina produktivitas sareng kualitas anu langkung luhur dibandingkeun sareng prosés las konvensional: kirang persiapan anu diperyogikeun pikeun gabung sareng kecepatan las dugi ka sapuluh kali langkung luhur dibandingkeun sareng prosés las anu sanés. Salaku hasil tina asupan panas handap nalika prosés las laser, anjeun ngahasilkeun karya anu ampir distorsi sareng kelim sampurna anu biasana henteu kedah diolah saatos.

View as  
 
  • Mesin las laser serat genggem sacara propésional dianggo pikeun ngelas produk logam. Utamana ku kauntungan ageung tina bigproduk las, produk tetep, atanapi produk henteu teratur. Kusabab desain bergerak anu gampang sareng gampang, transfer kawat panjang, sareng kecepatan las gancang.

  • Dibandingkeun sareng cai sareng listrik anu dipisahkeun mesin las laser, las laser terpadu ngagaduhan pangaruh las anu sami. Nanging, mesin las terpadu ngagaduhan tapak suku alit sareng langkung fleksibel dina gerak. Éta cocog pikeun jasa las luar mobil.

  • Mesin las laser serat otomatis biasana dianggo pikeun produk anu langkung alit, batré, suku cadang mobil, papan LED sareng sajabina. Gaduh kagancangan langkung gancang, permukaan las lemes, akurasi langkung luhur. Gampang dijaga, dioperasikeun, langkung merenah sareng langkung dipercaya. Daérah damel tiasa didamel 200 * 200mm, 300 * 300mm, 500 * 300mm.

  • Mesin Las Laser otomatis anu dicekel ku tangan nyaéta kombinasi mesin las Tangan sareng mesin las otomatis, anjeun tiasa milih metode las anu dicekel ku tangan nalika ngelas sababaraha objék ageung, atanapi milih metode las otomatis (desktop) anu langkung éfisién nalika ngelas seueur objék alit anu diulang, sareng nganggo program komputer pikeun ngelas.

 1 
Jdian MORN Téhnologi Co, Ltd. nyaéta a ahli Mesin Las laser pabrik jeung pabrik Digakami di Chdia. Kami pabrik geus luhur kualitas Mesin Las laser pikeun anjeun ka cuskamized. Wilujeung sumping ka batanapiongan jeung mésér produk tina urang perusahaan, kami bakal nyayogikeun anjeun jeung a Gratis Sampel atanapi Mésér dnyaétacount. Kami produk nyaéta henteu hungkul Akamit tapi ogé Murah, Murah kami geus éta pabrik, jeung tiasa nyayogikeun Hargana Cutatan.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com