Laser Motong Mesin Kalayan Ngajagi Panutup
  • Air ProLaser Motong Mesin Kalayan Ngajagi Panutup

Laser Motong Mesin Kalayan Ngajagi Panutup

Laser mokang mesdi jeung peldidung panutup geus a pdiuh perldidungan panutup jeung dua kali mokang platform ka ngajagi éta operakars tdia radiasi jeung ndigkatkeun éta nyoco efisiensi. MORNâ € ™ S serat laser cutter geus dibuktikeun nya nilai di global pasar jeung kacida muji eupan balik tdia cuskamers' tina 150+ nagara.

Kirim surélék Panalungtikan

PDF download

Panjelasan Produk

Mesin pemotong laser MORN nganggo panutup pelindung nganggo pinuh panutup panyalindungan laser anu ditutupan ku jandéla pelindung kaca pelindung laser khusus, haseup ilmiah sareng sistem perawatan puri daur ulang sareng platform pertukaran standar; Kapuloan tiasa ngajagi operator tina percanten sareng spages spagin salami prosés produksi. Kaca pelindung laser sacara efektif tiasa ngirangan karusakan anu disababkeun ku laser kana panon manusa tanpa mangaruhan pemprosesan observasi, sareng nyegah kabocoran lebu tina motong supados tetep kabersihan daérah padamelan. Usuk bursa ngamungkinkeun gancang, gancang dimuat sareng ngabongkar, efisiensi pangolahan luhur. Éta mangrupikeun médium sareng médium luhur anu nglerikeun alat khusus, anu mangrupikeun pilihan anu munggaran pikeun perusahaan manufaktur modern.

 

Parameter produk:


Model

MT-L1530FH

MT-L2040FH

MT-L2060FH

Daérah Gawé

3000 * 1500mm

4000 * 2000mm

6000 * 2000mm

Kakuatan Laser

2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

Malikan deui posisi

 ± 0.02mm

Laju idup anu maksimal

120m / mnt

Gancang gancang

1,5 G

Sasayogian tanaga

AC380V 50HZ ATAWA AC220V 60HZ

 

Fitur sareng aplikasi produk:

 

1. Fitur

Sistem drive langsung nganggo motor torsi tinggi

Otomatis bursa méja

Téknologi motong anu tiasa dioptimalkeun kalayan frékuénsi laser sareng program fokus.

bisa mawa kakuatan laser 8000W

 

Lamaran

fabrikasi logam lambar, pabrik mobil, kabinét listrik, angkat sareng escalator, alat dapur, lawang logam sareng jandéla sareng industri sanésna.

 

Rincian Produk:


Perlindungan 1.En Internasional, kasalametan sareng kalis-buktina

 

Eropa Éropa standar kaca pelindung laser, struktur ketat, desain lumrah;

Sistem haseup sareng lebu ngurangan polusi lingkungan;

Kaméra panjagaan real-time (opsional) ngirangan tingkat kacilakaan;

Teu aya sora, stroke ageung, gampang dibuka sareng nutup.

 

 

2. Otomatis kaluhur & handap sistem ranté palet paralel           

Ngahemat waktos dahar, ngahémat tenaga kerja

Eukeur motor dikawasa ku konverter

Laju panggancangna séntral palet nyaéta 10S

 

3. Kakuatan Tinggi ditingkatkeun Pesanggrahan Lathe sareng Beam Aluminium

â € ¢ 30 dayâ € ™ proses manufaktur anu ketat, perawatan pamanasan suhu luhur pikeun ngaleungitkeun lapisan kelim sareng ranjang;

â € ¢ Rawatan penuaan geter 72h, kakuatan tinggi, kaku, kakuatan tensile, non deformasi dina 20 taun;

â € ¢ Dataran baja murni murni sareng ketebalan 10mm, sasis beurat.

 

 

 

 

â € ¢ Prestasi tahan dampak anu tinggi, integritas anu saé, kaku sareng kateguhan;

â € ¢ Rasuk aluminium casting terpadu, moal aya paku pangpang sareng dua tungtung, langkung stabil.

 

4. Swiss Kapala Motong Swiss

 

Fokus otomatis

Otomatis sareng fokus anu terus-terusan, motong piring otomatis tina ketebalan sareng bahan anu béda, gratis leungeun anjeun sareng ningkatkeun efisiensi motong;

Kontaminasi-buktina

Rarancang kontaminasi dua lapisan lapisan pikeun ngalindungan sadaya lénsa koléksi sareng lensa fokus, ngaminimalkeun résiko kontaminasi lensa collimator ka ampir Zero.

Desain cooling ganda na diwangun

Struktur cai-dobel cai anu ganda tiasa mastikeun suhu konstan tina parah sareng fokus komponén, nyampurnakeun masalah dissipation panas.

Dioptimalkeun struktur desain

Konfigurasi optik optik, desain aliran udara halus sareng épisién, henteu macét deui kusabab karat.

 

5. Kecap Kelas CNC Bagian

Jepang YASKAWA servo motor

 

Reducer Jepang SHIMPO

        

Taiwan PMI Gesér Rail

                   

Rak YYC sareng sistem pinion

6. Sistem Potongan Lembar Profesional

Sistem Motong Cypcut Laser

Seueur interaksi pangguna-mesin manusa anu gampang;

Sederhana, ekonomis, praktis sareng trep;

Anu kalebet terpadu sareng sangat calakan kalayan maca file, desain, kaluaran sareng ngolah kontrol sadayana dina hiji.

 

 

7. Sumber Laser   

Raycus: Pilihan anu épék-ongkos IPG: Kapamingpinan Dunya


 

panas Tags: Laser Motong Mesdi Kalayan Ngajagi Panutup, Cdia, Pabrikan, Panyadia, Pabrik, Digawe di Cdia, Grosir, Mésér, Ngaropéa, Di saham Gratis Sampel, Diskon, Mésér, Hargana

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com