Luhur Kateresan Lempar Laser Motong Mesin
  • Air ProLuhur Kateresan Lempar Laser Motong Mesin

Luhur Kateresan Lempar Laser Motong Mesin

Luhur precnyaétaion pirdig laser motong mesdi nyaéta hiji idéal solusi pikeun sedeng kjeungel pirdig logam mhijiufactures di logam sepré didustry. MORN nyadiakeun ahli serat laser sistem jeung 3 taun warrhijity hijid umur panjang udar palayanan.

Kirim surélék Panalungtikan

PDF download

Panjelasan Produk

Mesin pemotongan laser lempeng MORN mangrupikeun solusi idéal pikeun motong tina baja karbon, baja stainless, aluminium sareng lambaran logam sanésna, anu nganggo sumber laser optik maju, sirah laser impor, sirah laser, sistem operasi cerdas, drive servo anu kuat. sareng sistem pangiriman precision anu luhur. Anjeun bakal ngalaman lalampahan pamrosesan anu leres pisan fleksibel ku cara ngiringan ngawangun bahan naon waé kalayan efisiensi anu luhur sareng akurasi.

 

Parameter produk:


Model

MT-L1530F

MT-L2040F

MT-L2060F

Daérah Gawé

3000 * 1500mm

4000 * 2000mm

6000 * 2000mm

Kakuatan Laser

2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

Malikan deui posisi

 ± 0.02mm

Laju idup anu maksimal

120m / mnt

Gancang gancang

1,5 G

Sasayogian tanaga

AC380V 50HZ ATAWA AC220V 60HZ

 

Fitur sareng aplikasi produk:


Alat cutter laser High precision ieu jétu precision tinggi, efisiensi tinggi, henteu burr, operasi gampang sareng pangropéa gratis. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi kalebet motong ngapung, néang-ujung otomatis, perenah otomatis, tuturkeun otomatis sareng Leapfrog. Mesin kasebut ditrapkeun pikeun motong kacepetan stainless steel, baja karbon, lambar galvanis, piring éléktrolitik, kuningan, aluminium, baja, piring aloi, logam langka sareng logam non-ferrous dina rupa-rupa industri sapertos lawon logam, pembuatan mobil. , kabinét listrik, angkat sareng escalator, alat dapur, panto logam sareng jandéla, jsb.


Rincian Produk:


1. Kakuatan Tinggi ditingkatkeun Pesanggrén Lathe sareng Beam Aluminium

â € ¢ 30 dayâ € ™ proses manufaktur anu ketat, perawatan pamanasan suhu luhur pikeun ngaleungitkeun lapisan kelim sareng ranjang;

â € ¢ Rawatan penuaan geter 72h, kakuatan tinggi, kaku, kakuatan tensile, non deformasi dina 20 taun;

â € ¢ Dataran baja murni murni sareng ketebalan 10mm, sasis beurat.

 

â € ¢ Prestasi tahan dampak anu tinggi, integritas anu saé, kaku sareng kateguhan;

â € ¢ Rasuk aluminium casting terpadu, moal aya paku pangpang sareng dua tungtung, langkung stabil.

 

2. Swiss Kapala Motong Swiss

 

Fokus otomatis

Otomatis sareng fokus anu terus-terusan, motong piring otomatis tina ketebalan sareng bahan anu béda, gratis leungeun anjeun sareng ningkatkeun efisiensi motong;

Kontaminasi-buktina

Rarancang kontaminasi dua lapisan lapisan pikeun ngalindungan sadaya lénsa koléksi sareng lensa fokus, ngaminimalkeun résiko kontaminasi lensa collimator ka ampir Zero.

Desain cooling ganda na diwangun

Struktur cai-dobel cai anu ganda tiasa mastikeun suhu konstan tina parah sareng fokus komponén, nyampurnakeun masalah dissipation panas.

Dioptimalkeun struktur desain

Konfigurasi optik optik, desain aliran udara halus sareng épisién, henteu macét deui kusabab karat.

 

3. Kecap Kelas CNC Bagian

Jepang YASKAWA servo motor

 

Reducer Jepang SHIMPO

        

Taiwan PMI Gesér Rail

                   

Rak YYC sareng sistem pinion

   

 

4. Sistem Potongan Lembar Profesional

Sistem Motong Cypcut Laser

Seueur interaksi pangguna-mesin manusa anu gampang;

Sederhana, ekonomis, praktis sareng trep;

Anu kalebet terpadu sareng sangat calakan kalayan maca file, desain, kaluaran sareng ngolah kontrol sadayana dina hiji.

 

 

5. Sumber Laser  

Raycus: Pilihan anu épék-ongkos IPG: Kapamingpinan Dunya


 

panas Tags: Luhur Kateresan Lempar Laser Motong Mesdi, Mesdi Cdia, Pabrikan, Panyadia, Pabrik, Digawe di Cdia, Grosir, Mésér, Ngaropéa, Di saham Gratis Sampel, Diskon, Mésér, Hargana

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com