Luhur Kakuatan Logam Lambaran Laser Motong Mesin
  • Air ProLuhur Kakuatan Logam Lambaran Laser Motong Mesin

Luhur Kakuatan Logam Lambaran Laser Motong Mesin

Luhur kakuatan logam serat lsalakuer mokang mesdi nyaéta a luhur kddiafigursalakui serat lsalakuer motddiagter jeung 3 taun garansi, dimana ngagunakeun éta panganyarna kamajuan di lsalakuer manufacturdig téknologi ka nganteurkeun alus teudig motddiag kualnyaalaku ddia logam sepré kitu salaku ka maksimalkeun éta kauntungan tdia urang cuskamers. MORN hsalaku disadiakeun Lsalakuer Solutiddia pikeun 18+ taun. Kami serat lsalakuer motddiagter hsalaku dibuktikeun nya nilai di global pasar jeung luhurly pranyaétaed eupan balik tina cuskamers' tdia 150+ nagara. Kami nyaéta expectdig yurang diquiry!

Kirim surélék Panalungtikan

PDF download

Panjelasan Produk

Mesin motong laser serat MORN High kakuatan pang anyarna dina téknologi manufaktur laser pikeun nganteurkeun kualitas potongan anu alus dina lambaran logam sareng bagian pikeun maksimalkeun produktivitas sareng kauntungan konsumén urang. Hal ieu ngamungkinkeun kacepetan sareng motong anu luhur sareng kalenturan pikeun ngolah bahan-bahan sapertos baja karbon, stainless steel, baja hampang, aluminium, tambaga, kuningan, alloy, galvanis lambak, sareng sajabana hasilna Proses Pengembangan Range (P.R.E.). Hal ieu direkayasa pikeun ngahasilkeun bagéan kualitas pangluhurna di laju anu teu cocog sareng ngirangan biaya operasi sareng limbah lingkungan. Proses rapat anu ketat sareng bagian merek dunya anu ngajamin akurasi tinggi sareng kamampuan motong anu kuat. Sumawona, Morn nyadiakeun solusi pribadi, hubungi kami pikeun ngarancang mesin anjeun.


Parameter produk:


Model

MT-L1530F

MT-L2040F

MT-L2060F

Daérah Gawé

3000 * 1500mm

4000 * 2000mm

6000 * 2000mm

Kakuatan Laser

2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

Malikan deui posisi

 ± 0.02mm

Laju idup anu maksimal

120m / mnt

Gancang gancang

1,5 G

Sasayogian tanaga

AC380V 50HZ ATAWA AC220V 60HZ

 

Fitur sareng aplikasi produk:


Piagam laser serat High kakuatan ieu nganggo jétu akurasi tinggi, efisiensi tinggi, henteu bét, operasi gampang sareng pangropéa gratis. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi kalebet motong ngapung, néang-ujung otomatis, perenah otomatis, tuturkeun otomatis sareng Leapfrog. Mesin kasebut ditrapkeun pikeun motong kacepetan stainless steel, baja karbon, lambar galvanis, piring éléktrolitik, kuningan, aluminium, baja, piring aloi, logam langka sareng logam non-ferrous dina rupa-rupa industri sapertos lawon logam, pembuatan mobil. , kabinét listrik, angkat sareng escalator, alat dapur, panto logam sareng jandéla, jsb.


Rincian Produk:


1. Kakuatan Tinggi ditingkatkeun Pesanggrén Lathe sareng Beam Aluminium

â € ¢ 30 dayâ € ™ proses manufaktur anu ketat, perawatan pamanasan suhu luhur pikeun ngaleungitkeun lapisan kelim sareng ranjang;

â € ¢ Rawatan penuaan geter 72h, kakuatan tinggi, kaku, kakuatan tensile, non deformasi dina 20 taun;

â € ¢ Dataran baja murni murni sareng ketebalan 10mm, sasis beurat.

 

â € ¢ Prestasi tahan dampak anu tinggi, integritas anu saé, kaku sareng kateguhan;

â € ¢ Rasuk aluminium casting terpadu, moal aya paku pangpang sareng dua tungtung, langkung stabil.

 

2. Swiss Kapala Motong Swiss

 

 

Fokus otomatis

Otomatis sareng fokus anu terus-terusan, motong piring otomatis tina ketebalan sareng bahan anu béda, gratis leungeun anjeun sareng ningkatkeun efisiensi motong;

Kontaminasi-buktina

Rarancang kontaminasi dua lapisan lapisan pikeun ngalindungan sadaya lénsa koléksi sareng lensa fokus, ngaminimalkeun résiko kontaminasi lensa collimator ka ampir Zero.

Desain cooling ganda na diwangun

Struktur cai-dobel cai anu ganda tiasa mastikeun suhu konstan tina parah sareng fokus komponén, nyampurnakeun masalah dissipation panas.

Dioptimalkeun struktur desain

Konfigurasi optik optik, desain aliran udara halus sareng épisién, henteu macét deui kusabab karat.

 

3. Kecap Kelas CNC Bagian

Jepang YASKAWA servo motor

 

Reducer Jepang SHIMPO

        

Taiwan PMI Gesér Rail

                   

Rak YYC sareng sistem pinion

   

4. Sistem Potongan Lembar Profesional

Sistem Motong Cypcut Laser

Seueur interaksi pangguna-mesin manusa anu gampang;

Sederhana, ekonomis, praktis sareng trep;

Anu kalebet terpadu sareng sangat calakan kalayan maca file, desain, kaluaran sareng ngolah kontrol sadayana dina hiji.

 

 

5. Sumber Laser   

Raycus: Pilihan anu épék-ongkos IPG: Kapamingpinan Dunya


 

panas Tags: Luhur Kakuatan Logam Lambaran Laser Motong Mesdi, Mesdi Cdia, Pabrikan, Panyadia, Pabrik, Digawe di Cdia, Grosir, Mésér, Ngaropéa, Di saham Gratis Sampel, Diskon, Mésér, Hargana

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com