Serat Laser Motong Mesin Kanggo Tube
  • Air ProSerat Laser Motong Mesin Kanggo Tube

Serat Laser Motong Mesin Kanggo Tube

Serat laser mokang mesin pikeun pipah geus clamping sistem tanpa éta peryogi pikeun rekaoling, ieu tiasa ngaminimalkeun milik anjeun nganggur kali ku ngahasilkeun pipahs meuntas éta sadaya stjeungar clamping kisaran tanpa éta peryogi pikeun rekaoling. Kami nyaéta a pabrik jeung bakti sorangan ka laser industri pikeun 18+ taun jeung ditujukeun ka nyayogikeun ongkos-éféktif produk pikeun global cuskamers. Pertanyaan ka kéngingkeun a diskon

Kirim surélék Panalungtikan

PDF download

Panjelasan Produk

Mesin motong laser MORN Serat pikeun tabung gaduh precision motong anu luhur, motong halus, henteu bulat, laju motong gancang, lebar kerf, sareng leungitna bahan minimal, zona pemanasan laser leutik anu kapangaruhan, ampir euweuh deformasi termal, henteu aya oksidasi, éta tiasa ngahasilkeun luhur kualitas, bagian langkung konsisten, utamina nguntungkeun pikeun las otomatis salajengna. Pamotongan pipa laser tiasa ngagentos pangeboran mékanis, sawing, stamping atanapi burring, sareng anu sanés, anu ngabutuhkeun alat-alat anu béda sareng alat keras pikeun ngahontal motong, chamfering, grooving, perforation, nyetak struktur pipa kompleks, sareng ukuran mungkin sareng pamrosésan bentukna.

 

Parameter produk:

 

Model

MT-L3000FR

MT-L6000FR

Tube Panjang

3m

6m

Clamping Diameter

20-200mm

Kakuatan Laser

500W / 1000W / 1500W / 2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

Malikan deui Posisi Akurasi

 ± 0.02mm

Laju Énggal Maksimum

120m / mnt

Gancang gancang

1,5 G

Sasayogian tanaga

AC380V 50HZ ATAWA AC220V 60HZ

 

Fitur sareng aplikasi produk:

 

Alat serat laser ieu Serat pikeun fitur tabung

Propil khusus

Anjeun tiasa ngahasilkeun rupa-rupa propil khusus sacara produktif sareng ékonomis sareng MORN LASER

 

Nyentak diri collet

Posisi chuck collet sareng tahan tabung anjeun di tempat tanpa ngarusak bahan. Sistem clamping timer centering sareng monitoring sensor terus-terusan alignana tabung sampurna. Ieu hartosna anjeun kauntungan tina bagian luhur precision.

Operasi terpusat, gancang sareng motong gancang,

 

Mesin kasebut ditrapkeun pikeun motong kacepetan stainless steel, baja karbon, lambar galvanis, piring éléktrolitik, kuningan, aluminium, baja, piring aloi, logam langka sareng logam non-ferrous dina rupa-rupa industri sapertos lawon logam, pembuatan mobil. , kabinét listrik, angkat sareng escalator, alat dapur, panto logam sareng jandéla, jsb.


Rincian Produk:


1. Sistem Jig Nu berpusat

Desain clamp listrik dina dua tungtung tabung logam;

Modulate pusat sacara otomatis sareng clamp intensely

Kisaran laras diagonal nyaéta 20-200mm.

 

2. Swiss Kapala Motong Swiss

 

Fokus otomatis

Otomatis sareng fokus anu terus-terusan, motong piring otomatis tina ketebalan sareng bahan anu béda, gratis leungeun anjeun sareng ningkatkeun efisiensi motong;

Kontaminasi-buktina

Rarancang kontaminasi dua lapisan lapisan pikeun ngalindungan sadaya lénsa koléksi sareng lensa fokus, ngaminimalkeun résiko kontaminasi lensa collimator ka ampir Zero.

Desain cooling ganda na diwangun

Struktur cai-dobel cai anu ganda tiasa mastikeun suhu konstan tina parah sareng fokus komponén, nyampurnakeun masalah dissipation panas.

Dioptimalkeun struktur desain

Konfigurasi optik optik, desain aliran udara halus sareng épisién, henteu macét deui kusabab karat.

 

3. Kecap Kelas CNC Bagian

Jepang YASKAWA servo motor

 

Reducer Jepang SHIMPO

        

Taiwan PMI Gesér Rail

                   

Rak YYC sareng sistem pinion

4. Sistem Taming Profesional Tube

Sistem Motong Cypcut Laser

Seueur interaksi pangguna-mesin manusa anu gampang;

Sederhana, ekonomis, praktis sareng trep;

Anu kalebet terpadu sareng sangat calakan kalayan maca file, desain, kaluaran sareng ngolah kontrol sadayana dina hiji.

 

 

5. Sumber Laser   

Raycus: Pilihan anu épék-ongkos IPG: Kapamingpinan Dunya


 

panas Tags: Serat Laser Motong Mesdi Kanggo Tube, Cdia, Pabrikan, Panyadia, Pabrik, Digawe di Cdia, Grosir, Mésér, Ngaropéa, Di saham Gratis Sampel, Diskon, Mésér, Hargana

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com