Ekonomis Logam Lempar Sareng Pipa Laser Motong Mesin
  • Air ProEkonomis Logam Lempar Sareng Pipa Laser Motong Mesin

Ekonomis Logam Lempar Sareng Pipa Laser Motong Mesin

Ekonomis logam piring jeung pipa laser mokang mesin nawaran dua logam ngolah pilihan: sepré mokang jeung pipah mokang. Hiji mesin, dua kali nganggo, ngahémat hargana ngahémat rohangan. Kami nyaéta a pabrik jeung bakti sorangan ka laser industri pikeun 18+ taun jeung ditujukeun ka nyayogikeun ongkos-éféktif produk pikeun global cuskamers. Pertanyaan ka kéngingkeun a diskon

Kirim surélék Panalungtikan

PDF download

Panjelasan Produk

Pelatasan logam MORN Élmu sareng mesin motong pipa laser ngintipkeun lambaran sareng tabung jadi salah, anu mangrupikeun pamotong serat laser anu langkung tinggi na dirancang pikeun pangguna dina pipa sareng industri pemprosesan logam. Aya tilu ukuran kerja: 1500 * 3000mm, 2000 * 4000mm, 2000mm * 6000mm. Mesinna gaduh katepatan anu luhur, sésana ngaguntingkeun lancar, sareng henteu diropéa. Éta dilaksanakeun alus dina CS, SS, MS sareng bahan logam non-ferrous anu sanés.

 

Parameter produk:

 

Model

MT-L1530FR

MT-L2040FR

MT-L2060FR

Ukuran damel

3000 * 1500mm

4000 * 2000mm

6000 * 2000mm

Tube Panjang

3m

6m

Clamping Diameter

20-200mm

Kakuatan Laser

500W / 1000W / 1500W / 2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

Malikan deui Posisi Akurasi

 ± 0.02mm

Laju Énggal Maksimum

120m / mnt

Gancang gancang

1,5 G

Sasayogian tanaga

AC380V 50HZ ATAWA AC220V 60HZ

 

Fitur sareng aplikasi produk:


Plat pelat Ékonomi sareng pipa laser cutter ieu gaduh hiji mesin, panggunaan dual, ongkos-sareng ngahemat rohangan, posisi anu akurat sareng precision tinggi, slits langkung leutik sareng leungitna material. Mesin kasebut ditrapkeun pikeun motong kacepetan stainless steel, baja karbon, lambar galvanis, piring éléktrolitik, kuningan, aluminium, baja, piring aloi, logam langka sareng logam non-ferrous dina rupa-rupa industri sapertos lawon logam, pembuatan mobil. , kabinét listrik, angkat sareng escalator, alat dapur, panto logam sareng jandéla, jsb.

 

Rincian Produk:


1. Sistem Jig Nu berpusat

Desain clamp listrik dina dua tungtung tabung logam;

Modulate pusat sacara otomatis sareng clamp intensely

Kisaran laras diagonal nyaéta 20-200mm.

 

2. Swiss Kapala Motong Swiss

 

Fokus otomatis

Otomatis sareng fokus anu terus-terusan, motong piring otomatis tina ketebalan sareng bahan anu béda, gratis leungeun anjeun sareng ningkatkeun efisiensi motong;

Kontaminasi-buktina

Rarancang kontaminasi dua lapisan lapisan pikeun ngalindungan sadaya lénsa koléksi sareng lensa fokus, ngaminimalkeun résiko kontaminasi lensa collimator ka ampir Zero.

Desain cooling ganda na diwangun

Struktur cai-dobel cai anu ganda tiasa mastikeun suhu konstan tina parah sareng fokus komponén, nyampurnakeun masalah dissipation panas.

Dioptimalkeun struktur desain

Konfigurasi optik optik, desain aliran udara halus sareng épisién, henteu macét deui kusabab karat.

 

3. Kecap Kelas CNC Bagian

Jepang YASKAWA servo motor

 

Reducer Jepang SHIMPO

        

Taiwan PMI Gesér Rail

                   

Rak YYC sareng sistem pinion

4. Sistem Taming Profesional Tube

Sistem Motong Cypcut Laser

Seueur interaksi pangguna-mesin manusa anu gampang;

Sederhana, ekonomis, praktis sareng trep;

Anu kalebet terpadu sareng sangat calakan kalayan maca file, desain, kaluaran sareng ngolah kontrol sadayana dina hiji.

 

 

5. Sumber Laser  

Raycus: Pilihan anu épék-ongkos IPG: Kapamingpinan Dunya

 

panas Tags: Ekonomis Logam Lempar Sareng Pipa Laser Motong Mesdi, Mesdi Cdia, Pabrikan, Panyadia, Pabrik, Digawe di Cdia, Grosir, Mésér, Ngaropéa, Di saham Gratis Sampel, Diskon, Mésér, Hargana

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com