Ékonomi Lambaran Laser Motong Mesin
  • Air ProÉkonomi Lambaran Laser Motong Mesin

Ékonomi Lambaran Laser Motong Mesin

Ékonomi sepré laser motong mesdi nyaéta ekonomnyaéta jeung praktnyaéta. Ieu nyaéta éta piknyaétasep produk tdia logam tukang lawon di advertnyaétadig didustry. MORN geus disadiakeun Laser Solusi pikeun 18+ taun. Kami serat laser cutter geus dibuktikeun nya nilai di global pasar jeung kacida pranyaétaed eupan balik tina palanggan ' tdia 150+ nagara. Kami nyaéta expectdig milik anjeun diquiry!

Kirim surélék Panalungtikan

PDF download

Panjelasan Produk

Mesin motong laser lambaran MORN Énergi dirarancang khusus pikeun industri iklan pikeun nyusun tuntutan panjagaan produk iklan logam. Mesinna ekonomis sareng praktis. Éta angkat kaku tinggi ditingkatkeun ranjang ranjang, penerbangan beam aluminium matak, sumber laser canggih sareng bagian pangiriman top-dipeunteun pikeun mastikeun precision tinggi sareng efisiensi tinggi. Sistem kontrol pisan terpadu, basajan jeung gampang dioperasi.

 

Parameter produk:


Model

MT-L1530F

MT-L2040F

MT-L2060F

Daérah Gawé

3000 * 1500mm

4000 * 2000mm

6000 * 2000mm

Kakuatan Laser

500W / 1000W / 1500W / 2000W

Malikan deui posisi

 ± 0.02mm

Laju idup anu maksimal

120m / mnt

Gancang gancang

1,5 G

Sasayogian tanaga

AC380V 50HZ ATAWA AC220V 60HZ

 

Fitur sareng aplikasi produk:


Pamotong laser lembar Ékonomi ieu gaduh ekonomis sareng praktis, investasi murah, mulih luhur, kalenturan luhur, gancang sareng unggul dina ngolah grafis kompleks dina rupa cadar logam, pamrosesan non-kontak, insisi lemes, sareng henteu peryogi pikeun rework sekundér. Mesin ieu berlaku pikeun motong baja stainless, baja karbon, lambaran galvanis, piring éléktrolitik, kuningan, aluminium, baja, rupa-rupa aloi, logam langka sareng logam sanés sanés ferrous dina rupa-rupa industri kayaning lawon logam lambaran, pabrik mobil, listrik kabinet, angkat sareng eskalator, alat dapur, panto logam sareng windows dll.

 

Rincian Produk:


1. Beam Aluminium Bawang

âDasar standar Aerospace diproduksi, dibentuk ku 4300 T ngecét extrusion cet, karasa tiasa ngahontal 6061 T6;

âTerat beurat, résistansi korosi, résistansi oksidasi sareng kapadetan anu lemah,

nguntungkeun pikeun gerakan laju-gancang nalika operasi.

 

2. Swiss Kapala Motong Swiss

Kontaminasi-buktina

Rarancang kontaminasi dua lapisan lapisan pikeun ngalindungan sadaya lénsa koléksi sareng lensa fokus, ngaminimalkeun résiko kontaminasi lensa collimator ka ampir Zero.

Desain cooling ganda na diwangun

Struktur cai-dobel cai anu ganda tiasa mastikeun suhu konstan tina parah sareng fokus komponén, nyampurnakeun masalah dissipation panas.

Lénsa jenis laci dipasang

Larangan fokus dial sareng koréksi manual, halus sareng adjustment fleksibel, kisaran 20mm, laras 0,05mm

Dioptimalkeun struktur desain

Konfigurasi optik optik, desain aliran udara halus sareng épisién, henteu macét deui kusabab karat.

 

 3. Sistem Potongan Lembaran Profesional

Sistem Motong Cypcut Laser

Seueur interaksi pangguna-mesin manusa anu gampang;

Sederhana, ekonomis, praktis sareng trep;

Anu kalebet terpadu sareng sangat calakan kalayan maca file, desain, kaluaran sareng ngolah kontrol sadayana dina hiji.

 

 

4. Sumber Laser Raycus        

 

5. S&A Cai Air Chiller

 

â € ¢ Saluyukeun sacara otomatis suhu dumasar kana lingkungan kerja anu béda, henteu peryogi ngarobih setélan;

â € ¢ Modeu kontrol dual dobel suhu pikeun nyugemakeun kabutuhan anu béda tina alat laser serat sareng élmu optik;

â € ¢ Perlindungan alarem seueur

panas Tags: Ékonomi Lambaran Laser Motong Mesdi, Mesdi Cdia, Pabrikan, Panyadia, Pabrik, Digawe di Cdia, Grosir, Mésér, Ngaropéa, Di saham Gratis Sampel, Diskon, Mésér, Hargana

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
86-531 88692337
  • Surélék: inquiry01@morntech.com