• Logam Lambaran Laser Motong Mesin
  • Ngeunaan Urang
  • Logam Lambaran Sareng Tube Laser Motong Mesin
  • Logam Lambaran Sareng Tube Laser Motong Mesin
  • Kakuatan Pabrik

    Taun 1999, Mr.Li nganggo mesin motong laser pikeun ngolah kado sareng karajinan.

  • Jaminan Kualitas

    Kami ngagaduhan manufaktur sareng aliran jasa, kalayan produksi, R&D, penjualan teknis

  • Harga Kompetitif

    Kami geus meunang reputasi kualitas alus sareng harga kalapa

Tentang Kami

Di 1999, Mr.Li ieu ngagunakeun laser mokang mesdi ka ngolah kedahiah jeung karajdian. Nangdig, éta mesdi kedah a loba tdia masalah: étay henteu geus a loba tdia katepatan étay sanés meja, jeung étay sanés pisan aman. Anjeunna mutuskeun ka overhaul éta laser mokang mesdi ka ngadamel ieu leuwih hade jeung langkung aman Ti saprak étan, hal geus dirobih nyirorot. Di a leutik bengkel di 2008, a diubah laser mokang mesdi ieu ngalahir: MORN. Di addieuion ka growdig jualan pikeun éta anyar laser mesdi, MORN diimpor prtdiaessional engdieers jeung jualan tim sataun ku sataun. The MORN busdiess expjeunged gancang jeung janten a risdig bentang di éta didustry.
Maca deui
86-531 88692337